Одіозний сепаратист видав незвичайну версію смерті Гіві
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний сепаратист видав незвичайну версію смерті Гіві

Одіозний сепаратист видав незвичайну версію смерті Гіві
Джерело:  L!fe #шоу

Колишній народний депутат від Партії регіонів, так званий "спікер парламенту" Новоросії "Олег Царьов впевнений, що убивство ватажка бойовиків ДНР Михайла Толстих на прізвисько "Гіві" сталося випадково.
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
На думку Царьова, зі ста метрів потрапити з реактивного вогнемета точно в вікно Гіві - дуже складно, і смерть бойовика стала випадковим призом для його вбивць.

Читайте також: Г іві вбили росіяни, наступним буде Стрєлков: названі дві основні версії
"Наскільки я розумію, гранатомет стріляє навісом, постріл відбувався на відстані ста метрів, з такої відстані дуже складно потрапити точно в вікно. Швидше за все, це була акція залякування, а смерть Толстих - випадковий приз українським диверсантам. Гіві всі любили, у нього не було ні з ким конфліктів", - заявив сепаратист.
Нагадаємо, Гіві вбили близько 6:12 ранку 8 лютого в Донецьку. Бойовик загинув при вибуху у власному кабінеті.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Кремль непричетний до смерті Михайла Толстих

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?