Одіозного Рамзана Кадирова госпіталізували з підозрою на коронавірус - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозного Рамзана Кадирова госпіталізували з підозрою на коронавірус - ЗМІ

Джерело:  online.ua

Голова Чечні Рамзан Кадиров потрапив під підозру на ураження новим коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа та Telegram-канал Baza, який відомий своїми інсайдами.

За наявними даними, з території республіки політика перевезли до Москви літаком. Там його госпіталізували до однієї з елітних клінік.

"На перші симптоми нездужання Кадиров став скаржитися ще кілька днів тому, проте спочатку списував це на ГРВІ. Але пізніше його стан почав швидко погіршуватися і лікарі рекомендували йому звернутися до московських лікарень", - підкреслюють у Baza.

Наразі у Кадирова остаточно виявили лише ураження легенів. Діагноз коронавірусу COVID-19 поки що під підозрою, його перевіряють лікарі.

Станом на 21 травня на території РФ підтвердили вже 317 554 випадків нової інфекції. Внаслідок ураження нею померли 3 099 росіян.

Відомо, що коронавірус не щадить не тільки простих громадян Росії, але й топ-політиків. Серед інфікованих опинився прем'єр-міністр Михайло Мішустін, кілька міністрів з його уряду, а також особистий прессекретар президента Дмитро Пєсков — разом із дружиною. Сам Володимир Путін залишив Кремль та керує країною з підмосковної резиденції у Ново-Огарьово.

Найскладніша ситуація з епідемією COVID-19 передбачувано у Москві, а також - у Дагестані. Нещодавно регіональний міністр охорони здоров'я публічно визнав катастрофічну проблему у боротьбі проти коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, російським журналістам вдалося дізнатися шокуючі дані про те, що смертність від коронавірусної інфекції серед лікарів в Росії у 16 разів вища, ніж в країнах зі співставними масштабами епідемії. Згідно з підрахунками редакції ЗМІ, в Росії від коронавірусу загинули щонайменше 186 медичних працівників.

Якщо вірити офіційній статистиці, то виходить, що кожен 15-й померлий від COVID-19 в країні – це медик. Варто звернути увагу на те, що це в 16 разів більше, ніж в шести країнах, де епідемія набула співставних масштабів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?