Офіцерів РФ знімають з бойових позицій для охорони "параду" в Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіцерів РФ знімають з бойових позицій для охорони "параду" в Маріуполі

Офіцерів РФ знімають з бойових позицій для охорони "параду" в Маріуполі
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що російських офіцерів знімають з бойових позицій для охорони "параду" в зруйнованому Маріуполі.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ГУР МОУ

Для охорони параду в Маріуполі знімають офіцерів РФ з бойових позицій

Охороняти кремлівських вбивць, ґвалтівників, брехливих пропагандистів та їхніх місцевих прихвоснів, які приїхали в Маріуполь, примусили весь командний склад 71 мотострілецького полку окупаційних військ. Російські загарбники настільки бояться нападу захисників України, що змусили офіцерів полку залишити бойові позиції та забезпечувати їхню цілодобову охорону. Під час особистого спілкування окупанти жаліються один одному на дурість московського командування та їхнє приниження, - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, 71 гвардійський мотострілецький полк 42 мотострілецької дивізії 58 загальновійськової армії південного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 16544) дислокується в станиці Калиновська, Чеченська республіка.

Окрім того, українські розвідники оприлюднили список командного складу полку, а також вкотре нагадали, що за злочини проти мирних українських громадян всіх воєнних злочинців буде притягнуто до відповідальності. Наразі у списку - понад 200 прізвищ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?