Офіційно: у Лондоні поховали легендарного музиканта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Офіційно: у Лондоні поховали легендарного музиканта

Офіційно: у Лондоні поховали легендарного музиканта
Джерело:  Sky News

Родичі легендарного  британського співака і композитора Джорджа Майкла, який помер в кінці грудня 2016 року, повідомили, що музиканта поховали 29 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.
Нагадаємо, днями у західній пресі з'явилася інформація про те, що Джорджа Майкла, який помер три місяці тому, таємно поховали. Однак, офіційних заяв від родичів покійного співака не було.
Зараз стало відомо, що музикант був похований у середу, 29 березня.
"Ми можемо підтвердити, що похорони співака Джорджа Майкла пройшли сьогодні (29 березня). Сім'я і друзі зібралися, щоб попрощатися з улюбленим сином, братом і другом на скромну, закриту церемонію", - наводить телеканал заяву сім'ї виконавця.
Читайте також: Смерть Джорджа Майкла: стало відомо несподіване про особисте життя співака
Сім'я Джорджа Майкла подякувала шанувальникам музиканта за любов і підтримку.
Як стверджує джерело, музикант був похований на кладовищі Хайгейт, неподалік від свого будинку на півночі Лондона.
На похоронах були присутні тільки родичі і найближчі друзі. Серед них - екс-колеги Майкла по групі Wham! Ендрю Ріджелі і Пепсі Демаков, Кейт Мосс і бойфренд покійного Фаді Фаваз.
Нагадаємо,  Джордж Майкл помер на 54-му році життя в своєму будинку в селі Горинг-он-Темз 25 грудня 2016 року. Смерть наступила раптово, уві сні.  Причиною смерті стало порушення роботи серця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?