Оголошено новий склад делегації України в ПАРЄ - список
Категорія
Політика
Дата публікації

Оголошено новий склад делегації України в ПАРЄ - список

Оголошено новий склад делегації України в ПАРЄ - список
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олексій Гончаренко ("Європейська Солідарність") заявив про затвердження нового складу делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook-сторінку.

За даними посадовця, більшість отримали представники домінантної у Верховній Раді фракції "Слуга Народу". Він сам став одним з делегатів.

"Від Слуги Народу — Бардіна Марина, Мережко Олександр, Мезенцева Марія, Забуранна Леся, Кальченко Сергій, Ясько Єлизавета, Овчинникова Юлія; від ОПЗЖ — Льовочкіна Юлія; від Батьківщини — Соболєв Сергій; від ЄС — Гончаренко Олексій; від Голосу — Василенко Леся; від депутатської групи За майбутнє — Лубинець Дмитро", - пояснив народний депутат.

Він висловив сподівання на вирішення усіх суперечок, щоб гідно представити Україну на міжнародній арені. Новий склад делегації починає роботу з середи, 18 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній очільник делегації Володимир Ар'єв звинуватив нове керівництво Верховної Ради, зокрема - спікера Дмитра Разумкова, у блокуванні поїздки на засідання. Планувалося, що нардепи обговорять на зустрічі в ПАРЄ утиски прав кримських татар в анексованому регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?