ОГП підтверджує загибель ще 24 дітей в Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

ОГП підтверджує загибель ще 24 дітей в Маріуполі

ОГП підтверджує загибель ще 24 дітей в Маріуполі
Джерело:  online.ua

Станом на 11 червня команда очільниці ОГП Ірини Венедіктової офіційно підтверджує загибель 287 дітей внаслідок збройної агресії РФ проти України.

Джерело: Телеграм-сторінка Офісу генерального прокурора

Прокурори повідомляють про загибель ще 24 дітей в Маріуполі

Станом на ранок 11 червня 2022 року більше ніж 779 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 287 дітей загинуло та понад 492 поранено, - йдеться в заяві ОГП.

Українські прокурори звертають увагу на те, що ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Фото - t.me/pgo_gov_ua/4427

Згідно з останніми даними, найбільша кількість постраждалих дітей зафіксвана у Донецькій області - 217, Харківській - 132, Київській - 116, Чернігівській - 68, Луганській - 53, Херсонській - 52, Миколаївській - 48, Запорізькій - 30, Сумській - 17, у м. Києві - 16, Житомирській - 15.

Окрім того, наголошується, що в ході фіксації кримінальних правопорушень стало відомо про загибель ще 24 дітей в м. Маріуполь Донецької області в результаті невибіркових обстрілів російських загарбників.

Не можна також не згадати про те, що внаслідок бомбардувань армія ворога пошкодила 1971 заклад освіти. З них 194 зруйновано повністю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?