Ох, нічого собі - Монатік та Віра Брежнєва представили кліп на трек "Вечериночка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ох, нічого собі - Монатік та Віра Брежнєва представили кліп на трек "Вечериночка"

Ох, нічого собі - Монатік та Віра Брежнєва представили кліп на трек "Вечериночка"
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Монатік здивував своїх фанатів неочікуваним дуетом зі співачкою Вірою Брежнєвою. Артисти вирішили підкорити шанувальників спекотнім літнім хітом "Вечериночка" і навіть вже встигли представити яскравий та стильний кліп на цю пісню. Монатік закликав фанатів запалювати на домашніх вечірках та побажав здоров'я кожному. Довгоочікуване відео вже опублікували на Ютуб-каналі музиканта - воно за лічені години зібрало десятки тисяч переглядів та сотні коментарів, передає ONLINE.UA.

Монатік та Віра Брежнєва знімали свій новий літній кліп в розкішному маєтку серед мальовничих пейзажів на домашній вечірці поблизу басейну. Артисти зібрали на заході безліч гостей, а самі показали запальні танці.

"Яким би це літо не було, ми віримо, що побачимося, обіймемося здорові і все, що раптово пішло не так, налагодиться, як можна швидше", – прокоментував свою нову роботу Монатік.

Запальним треком "Вечериночка" співак разом з Вірою Брежнєвою запросив фанатів на домашню вечірку нового часу в колі близьких та закликав танцювати під енергійний трек. Окрім того, артист попросив шанувальників розказати про свої перші враження від треку та кліпу. Більшість користувачів мережі зізналися, що пісня їм дуже сподобалася, однак чимало й тих, хто зміг знайти недоліки в новій роботі та не побоявся про них сказати.

"Ох, нічого собі - це вже щось новеньке; На мою думку, це дуже круто. І я не розумію чому всі хочуть лише танців від Діми, ця пісня теж дуже чудова та легка, для людей які не вміють танцювати. А якщо серйозно неймовірний тандем та пісня!!!; кліп дуже стильний, а от пісня - не качає; Пісня класна, але я знаю, що можна було б зробити набагато краще; мені здається, чи Віра копіює стиль Дорофєєвої; тепер є у нас новий літній хіт; Кліп стильний,це єдиний плюс. З усіх виконавців дует з Брежневою?!Мабуть,чоловік спонсор,іншого пояснення немає", - коментують роботу артистів віддані фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Тіна Кароль спровокувала суперечки в мережі новими відвертими фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?