Окупантам не вдається прорвати оборону ЗСУ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупантам не вдається прорвати оборону ЗСУ на Донбасі

Окупантам не вдається прорвати оборону ЗСУ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що протягом минулої доби окупантам, незважаючі на численні спроби наступу, не вдалось просунутись на Донетчині.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти провалили наступ на Донбасі 

Обстріли всієї лінії фронту продовжуються, особливо вночі під обстрілами перебували Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар, Торецьк. По містах, які відносно віддалені від лінії фронту, від обстрілів потерпають Бахмут, Соледар і вся Лиманська громада, а також безпосередньо місто Лиман, - підкреслює Кириленко.

За його словами, лінія фронту на Донетчині залишається незмінною попре численні спроби окупантів розвинути наступ.

У той же час міський голова Попасної Микола Ханатов заявив, що кремлівські окупанти вивозять жителів окупованих населених пунктів Попаснянської громади та грабують їхні будинки.

Вони вивозять людей Попаснянської громади, а в цей час грабують їхні хати: забирають все, що можливо, з гаражів, квартир. Вони просто вивозять попаснян з Попаснянської громади, навіть намагаються бути в цей час чемними, а в цей час просто розкрадають добро, яке десятиріччями наживалося, - наголошує мер міста.

Він додав, що наразі окуповано приблизно 10 населених пунктів на території Попаснянської громади.

У той же час, як повідомляє спікер Одеської ОВА Сергій Братчук, армія РФ проводить перегрупування сил ВМС в Чорному морі.

Зокрема, в акваторію Чорного моря зайшов російський крейсер "Адмірал Макаров".

Ніч в Одесі та Одеській області пройшла хоча під сигнали тривоги, але без обстрілів. У Чорному морі ворог намагається закріпитися на острові Зміїний, стягуючи туди відповідну техніку, перш за все, засоби протиповітряної оборони. Також у Чорному морі відбувається перегрупування та маневрування відповідних сил чорноморського флоту російської федерації. До них також долучився крейсер “Адмірал Макаров, - наголосив Братчук.

За його словами, ЗСУ постараются зробити все, аби "Адмірал Макаров" повторив долю крейсеру "Москва".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?