Окупанти обстріляли житлові райони Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти обстріляли житлові райони Миколаєва

Окупанти обстріляли житлові райони Миколаєва
Джерело:  online.ua

Мер Миколаєва Олександр Сінкевич повідомив, що кремлівська окупаційна армія вранці влаштувала обстріл міста. Наразі відомо про постраждалих.

Джерело: Telegram-канал голови Миколаєвської міськради

Що відомо про черговий обстріл окупантами Миколаєва 

Російські снаряди влучили у житловий квартал Миколаєва. За словами, міського голови, в результаті обстрілу постраждали місцеві жителі.

Точна кількість поранених та наслідки ворожого обстрілу уточнюються.

Як мінімум два боєприпаси розірвалися просто у дворах багатоповерхівок. Унаслідок обстрілу пошкоджено декілька багатоквартирних будинків. Одна людина загинула на місці. Також на цей час відомо щонайменше про шістьох поранених цивільних осіб.

Вчора вдень були обстріли в Інгульській та Широківській громадах. Потерпілих і пошкоджень за попередньою інформацією немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Між тим у Службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що внаслідок ракетної атаки окупантів по Кривому Рогу 28 травня 2 ракети влучили у промислове підприємство.

На території спалахнула пожежа, її ліквідували. У її гасінні брали участь 22 фахівці та 6 спецмашин ДСНС.

За добу 28 травня на Київщині спрацювала ППО, точилися бої на Луганщині, окупанти обстрілювали Харківщину та Дніпропетровщину.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Протягом доби окупанти обстрілювали на Харківщині Балаклію та Савинці на території Ізюмського району.

Троє людей поранено, у м. Золочів — дві особи постраждали, У Чугуївському с. Коробочкине — одна.

Увечері біля Барвінкового загинула від обстрілів жінка, 60 років.

У Лисичанську російський снаряд влучив в багатоповерхівку. Одна людина загинула на місці, чотирьох місцевих жителів госпіталізовано із травмами різного ступеня тяжкості. Авіаударом зруйновано кінотеатр "Дружба", зазнали пошкоджень 22 будинки. Всього 2 загиблих, 4 поранених.

На території Донецької області відсутній газ частково відсутні вода і електрика. По всій лінії фронту тривають обстріли.

За минулу добу — 2 загиблих і 3 поранених.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?