Окупанти перенесли анонсовані обстріли на Донбасі - розкрито нову дату
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти перенесли анонсовані обстріли на Донбасі - розкрито нову дату

Окупанти перенесли анонсовані обстріли на Донбасі - розкрито нову дату
Джерело:  online.ua

Нещодавно окупанти Донеччини виступили з шокуючими погрозами про планові обстріли українських позицій. Ватажок-маріонетка окупаційного режиму Денис Пушилін призначив нову дату порушення перемир'я. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційні ресурси бойовиків.

За оприлюдненими даними, з ранку 7 вересня "знищення укріплень" переноситься на 10:00 9 вересня.

"У ході спостереження за ділянкою поблизу лінії зіткнення біля селища Шуми, починаючи з 5 вересня, була помічена певна активність з боку українських збройних формувань. На даний момент поки неможливо точно встановити, чи спрямовані ці дії на демонтаж незаконно споруджених позицій або ж навпаки на ще більшу їх зміцнення з метою ескалації ситуації", - заявили в окупаційній адміністрації.

Бойовики зухвало стверджують, що українська сторона має ще час для демонтажу укріплень, які встановлені буцімто протизаконно, з порушенням домовленостей. Київ "повинен" надати усі відповідні дані до 22:00 8 вересня.

У "ДНР" відзначили, злочинний наказ Пушиліна не скасували, а відтермінували.

"Відповідно, при виявленні ознак зміцнення підлягають демонтажу позицій або ж у разі неусунення Києвом допущених порушень до визначеного терміну, з нашого боку будуть негайно вжиті заходи протидії", - підкреслив окупаційний режим.

Нещодавно бойовики обстріляли позиції українських сил, один військовослужбовець загинув. Це — перший такий інцидент з 27 липня, коли ввели новий режим припинення вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Офісі президента виступили з жорсткою заявою про нещодавні обстріли бойовиків окупаційного режиму на Донбасі. Офіційний Київ вимагає від Кремля приструнити бойовиків, які цинічно зривають узгоджене перемир’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?