Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо

Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо
Джерело:  online.ua

Окупанти українського Криму продовжують чинити свавілля на анексованому півострові. На цей раз вони вирішили запустити по незаконно побудованому Кримському мосту швидкісні потяги між окупованою Керчю і Анапою, розташованою на території Краснодарського краю РФ. Головна мета - залучення туристів. Про нове скандальне рішення окупантів по Криму повідомили в компанії, яка буде здійснювати незаконні поїздки, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Відомо, що незаконні перевезення здійснюватимуть рейкові автобуси РА-2 - їх вперше запустять по Кримському мосту. У кожен автобус включені три вагони з 222 посадковими місцями. Перевізник обіцяє, що зможе доставляти пасажирів з Анапи до Керчі за дві години.

"Все йде за планом, все розвивається динамічно. Я впевнений, що туристичний потік у нас збільшиться завдяки таким транспортним рішенням", - прокоментував нове скандальне рішення так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов.

Нагадаємо, в грудні 2019 року окупанти відкрили залізницю на Кримському мосту при особистій участі президента РФ Володимира Путіна. Перший поїзд на окуповану українську територію через Керченську протоку був запущений з Санкт-Петербурга. Українська прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальну справу за запуск російських поїздів на український півострів і незаконне переправлення осіб через державний кордон України. У Росії це рішення назвали "нікчемним жестом", за яким не буде ніяких наслідків. При цьому сам Путін, коментуючи протест України в зв'язку з його незаконними діями, зухвало заявив, що відчув захоплення і задоволення від того, що Москві вдалося побудувати Кримський міст і залізницю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму хочуть запустити з українського півострова авіарейси і потяги за кордон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?