Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо

Окупанти прийняли нове скандальне рішення щодо Криму - що відомо
Джерело:  online.ua

Окупанти українського Криму продовжують чинити свавілля на онексованому півострові. На цей раз вони вирішили закрити кордон для українців під приводом загрози поширення коронавірусу. Зі скандальною ініціативою виступив так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов в день шостої річниці окупації півострова, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми сьогодні виходимо з ініціативою в Москву про те, щоб федеральна влада прийняла рішення про закриття кордону Криму з Україною", - заявив Аксьонов.

Окупант зазначив, що вже обговорив закриття для українців кордону в Криму з начальником управління ФСБ. За словами Аксенова, через епідемію коронавіруса на кордоні нібито посилився потік людей, які "з метою безпеки їдуть" в окупований Крим.

Слід зазначити, що Росія не поспішає лікувати українців, які незаконно отримали російський паспорт, від коронавіруса. Відомо, що в одного з жителів Донбасу був виявлений коронавірус в той момент, коли він перебував у Росії. Оскільки чоловік мав місце реєстрації на території тимчасово окупованих Донецької і Луганської областей, росіяни не довго думаючи, вирішили його якомога швидше доставити в ОРДЛО, а не лікувати в своїх медичних установах.

У зв'язку з подібними випадками, Україна посилила пропускний режим на пропускних пунктах в Криму і на Донбасі. Всі громадяни, які перетинають кордон, проходять температурний скринінг. На період карантину в Україні влада вирішила обмежити пропуск через КПВВ - перетнути кордон не зможуть ті українці, які не мають постійної реєстрації на підконтрольних Україні територіях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії розкрили шокуючі подробиці спецоперації по окупації Криму. Як виявилося, Путіну допомогли анексувати український півострів священики РПЦ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?