Окупанти відповіли Зеленському щодо розведення у Петрівському
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти відповіли Зеленському щодо розведення у Петрівському

Окупанти відповіли Зеленському щодо розведення у Петрівському
Джерело:  online.ua

Окупаційна влада окремих районів Донецької області відповіла президенту України Володимиру Зеленському з питання про розведення військ під Петрівським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

З відповідною заявою виступила очільниця так званого "МЗС ДНР" Наталія Никонорова. За її словами, бойовики угрупування розпочнуть підготовку до відведення вже у суботу, 2 листопада.

"Міністерка" стверджує, що розведення під Петрівським на Донеччині продемонструє спроможність Зеленського як головнокомандувача контролювати "радикально налаштовані збройні елементи", які, до речі, не входять до складу ЗСУ чи силових структур.

Нагадаємо, розведення під Золотим розпочали у вівторок, 29 жовтня. Загалом ці заходи на трьох ділянках узгодили 2016 року. Їх мали б провести на початку жовтня, але бойовики не припиняли обстрілів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський анонсував розведення у Донецькій області на понеділок, 4 листопада. За його словами, для цього бойовики повинні дотримуватися "режиму тиші" протягом одного тижня, щоб забезпечити безпеку заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?