Окупанти вже порушили нове перемир'я на Донбасі - шокуючі новини з ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти вже порушили нове перемир'я на Донбасі - шокуючі новини з ООС

Окупанти вже порушили нове перемир'я на Донбасі - шокуючі новини з ООС
Джерело:  online.ua

Новий режим припинення вогню набув чинності на Донбасі опівночі у понеділок, 27 липня. Тим часом ворог станом на 12:00 цього ж дня вже встиг його порушити кілька разів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ командувача Операції Об'єднаних сил Володимира Кравченка.

За його словами, кілька інцидентів трапилися вночі.

"На жаль, з боку противника в 0:20 - 0:45 був обстріл підрозділу 36-ї окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - оголосив командувач на брифінгу.

Він додав, українська сторона не зазнала втрати.

"Наші підрозділи поки мовчать. Той обстріл, який був вночі, загрози життю і здоров'ю особового складу не ніс", - резюмував Кравченко.

Водночас у зоні відповідальності 79-ї бригади бойовики здійснили обстріл близько 09:00.
Ситуація у зоні протистояння залишається під повним контролем українського командування, наголосили в штабі ООС.

Нагадаємо, новий режим припинення вогню узгодили минулого тижня під час чергового раунду переговорів Тристоронньої контактної групи. Сторони конфлікту в Мінську домовилися про припинення вогню, спроб просування у "сірій зоні", диверсійної та снайперської діяльності.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво українського штабу виступило з приводу режиму припинення вогню з новою заявою. За офіційними даними, командувач ООС напередодні, 26 липня, видав наказ щодо припинення вогню.

Штаб нагадав, це не означає повного ігнорування обстрілів з боку бойовиків. Підрозділи зі складу Об’єднаних сил готові дати належну відсіч ворогові у разі порушення домовленостей, для цього створили резерви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?