Окупанти з артилерії обстрілюють житлові квартали Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти з артилерії обстрілюють житлові квартали Миколаєва

Окупанти з артилерії обстрілюють житлові квартали Миколаєва
Джерело:  online.ua

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив про безперервні артилерійські обстріли кремлівською окупаційною армією житлових районів Миколаєва.

Джерело: Telegram-канал Олександра Сєнкевича

Окупанти з артилерії обстрілюють житлові райони Миколаєва 

Миколаїв. Артилерійський обстріл - 14:45. У місті лунають вибухи! Прошу всіх бути максимально обережними! Тримайтесь подалі від вікон! - повідомив мер міста.

За словами голови Миколаєвської ОВА Віталія Кіма, ситуація в Миколаєві контрольована, але досі небезпечна через постійні обстріли. Тому повертатися до міста поки що зарано.

Він пояснив, що українські бійці здійснюю наступ у Миколаївській області. Через це російські війська обстрілюють населені пункти, зокрема і Миколаїв.

Фото - facebook.com/SenkevichNikolaev

У зв'язку з цим повертатися до міста поки що небезпечно. Оцінювати ситуацію потрібно через два-три тижні.

У нас продовжують посилюватись обстріли, хоч місто і оживає. Тому ті, хто має нагоду, потерпіть ще два-три тижні з поверненням. Потім ще раз обговоримо це питання, - зазначив Кім.

 У той же час речник Міноборони Олександр Мотузяник повідомив, що кремлівська окупаційна армія намагається закріпитись у центральній частині Сєвєродонецька.

Тривають активні бойові дії. Противник дійшов до центру міста і намагається там закріпитися. Лише скажу, що там тривають дуже активні бойові дії. Зараз противник туди кинув максимальні свої резерви, щоб вийти на кордон Луганської області. Їхня головна тактична мета зараз - повне взяття під контроль міста Сєвєродонецька. Також вони хочуть оточити Лисичанськ, в чому їм активно протидіють ЗСУ, - зазначив Мотузяник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?