Армія РФ зосередила всю вогневу міць на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ зосередила всю вогневу міць на Луганщині

Армія РФ зосередила всю вогневу міць на Луганщині
Джерело:  online.ua

За даними британської розвідки, наразі кремлівська окупаційна армія зосередила всю вогневу міць на території Луганської області.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупанти кинули всі сили на захоплення Луганської області 

Російські наземні операції залишаються вузькоспрямованими, а вся вогнева міць зосереджена у невеликому секторі Луганської області. 30-31 травня бої на вулицях Сєвєродонецька активізувалися, російські сили просувалися дедалі ближче до центру міста. Більше половини міста, ймовірно, зараз зайнято російськими силами, включаючи чеченських бойовиків, - зазначають представники британської розвідки.

Британська розвідка також зазначає, що за межами Донбасу Росія продовжує завдавати ракетних ударів великої дальності по об'єктах інфраструктури по всій Україні.

Також там додають, що критично важливим для нашої держави нині є сполучення з Румунією, зокрема українські порти на Дунаї, бо це єдиний шлях до експорту.

Протягом доби російські окупанти масовано обстрілювали населені пункти Харківського, Ізюмського, Богодухівського та Чугуївського районів області. Внаслідок російських обстрілів загинуло 2 людей. поранення отримали п’ятеро цивільних.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

 Росіяни намагаються витіснити підрозділи українських військ із займаних позицій у районах Білогорівки та Врубівки. Застосували штурмову та армійську авіацію у районах Комишувахи і Ниркового.

Ввечері 31 травня росіяни з літака атакували об’єднання "Азот", внаслідок чого стався викид отруйних речовин.

Вдень ворог здійснив артилерійський обстріл заводу "Пролетарій" у Лисичанську, зафіксовані пошкодження декількох приміщень.

Протягом ночі тривали обстріли майже всіх населених пунктів Донецької області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?