Окупанти завдали серію потужних ракетних ударів по Миколаєву
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти завдали серію потужних ракетних ударів по Миколаєву

Окупанти завдали серію потужних ракетних ударів по Миколаєву
Джерело:  online.ua

Зранку 25 червня кремлівська окупаційна армія здійснила масований обстріл Миколаєва ракетами типу "Онікс", випущеними з території анексованого Криму.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Наслідки ракетної атаки окупантів по Миколаєву

Південь разом з усією Україною перебував під тиском повітряних тривог. Також і по Миколаєву з ранку був нанесений масований ракетний удар. Зараз масштаби руйнування і наявність постраждалих уточнюється, але ми вже знаємо, що атакована портова інфраструктура, житлові райони і зони відпочинку мирних городян, - повідомила керівник прес-центру Сил охорони і оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Загалом зранку 25 червня кремлівська окупаційна армія випустила 44 ракети по двом областям України з території Білорусі.

Під масованими ракетними обстрілами опинились Житомирська та Чернігівська області.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

За словами голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, було близько 30 ракетних ударів по області. Є загиблий.

Сьогодні, як і в перший день повномасштабного вторгнення, починаючи з 04:15 ранку ворог знову завдав ракетних ударів по Житомирщині! Цього разу по території області було випущено близько 30 ракет. Наразі є інформація про незначні руйнування військової інфраструктури. Один військовий загинув, один отримав поранення, - повідомив Бунечко.

За даними ОК "Північ", також Росія била ракетами і по Чернігівській області. Обстріляно селище Десна.

Близько 05:00 ранку Чернігівська область зазнала масового ракетного обстрілу. З території республіки Білорусь з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна. Відомо про руйнування об'єктів інфраструктури, - повідомили представники ОК "Північ".

При цьому попередньо повідомляють, що втрат внаслідок атак немає: подробиці уточнюються та будуть повідомлені згодом.

Місцевих жителів закликають не публікувати фото та відео "прильотів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?