Окупанти заявили про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі – фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти заявили про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі – фото та відео

Окупанти заявили про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі – фото та відео
Джерело:  online.ua

В Севастополі Кримського півострова вдруге за добу пролунали потужні вибухи. Так званий "губернатор" міста Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту.

Джерело: росЗМІ,  Кримський вітер

Вибухи в Севастополі 22 вересня

Як повідомив псевдогубернатор Севастополя Развожаєв, у місті біля театру Луначарського впав осколок. На місце події виїхали всі оперативні служби.

Інформація про постраждалих уточнюється, - зазначив окупант.

Він також попросив місцеве населення зберігати спокій і не викладати фото та відео.

Наразі до місця подій виїхали більше 10 автомобілів швидкої допомоги.

Фото – t.me/Crimeanwind

Фото – t.me/Crimeanwind

Перед цим повідомлялось, що в окупованому Севастополі прогриміли три потужні вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах.

Крім ураження штабу ЧФ, як стверджує "Центр національно спротиву" вибухи, за словами очевидців, пролунали в Бахчисарайському, Сімферопольському, Першотравневому, Красногвардійському районах тимчасово окупованого Криму.

Всі ці "прильоти" стають можливими лише завдяки українцям, які опинилися на тимчасово окупованих територіях. Недивлячись на смертельний ризик та постійні репресії вони продовжують чинити спротив та повідомляти інформацію про ворога, - додали в "ЦНС".

 Вибухи в окупованому Криму

22 вересня в окупованому Севастополі пролунали вибухи. Окупанти увімкнули димову завісу у Севастопольській бухті, а прохід суден був закритим. Окупаційна "влада" заявила про "розмінування" Феодосії. Зокрема було перекрито рух Кримським мостом.

Міністерство оборони РФ  заявило про атаку керованими ракетами та БПЛА літакового типу окупованого Криму, начебто росіянам вдалося збити одну ракету та 2 безпілотники.

Перед цим Збройні сили України підтвердили, що вранці 20 вересня завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту РФ поблизу Севастополя.

Вночі 21 вересня СБУ та ВМС провели спецоперацію в окупованому Криму, завдавши безпілотниками потужного удару по аеродрому "Саки".

Читайте також:

  • У РФ таємно визнали ураження трьох човнів та знищення системи ППО за два дні — дані російської розвідки

  • Шокові удари та таємні операції ЗСУ поставили під загрозу збереження Росією Криму — The Telegraph

  • У мережі зʼявилися фото пошкодженого підводного човна "Ростов-на-Дону"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?