Окупанти знищують нафтобази та склади з пальним по всій Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти знищують нафтобази та склади з пальним по всій Україні

Окупанти знищують нафтобази та склади з пальним по всій Україні
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупаційна армія РФ знищує в Україні склади із пальним та нафтобази, намагаючись створити логістичні проблеми для української армії.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти планують виснажити українських військових 

Ворог продовжує підступно завдавати ракетно-бомбових ударів, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові квартали українських міст. Концентрується на сховищах пального, з метою ускладнення логістичного забезпечення та створення умов гуманітарної кризи, - зазначають представники Генштабу.

У військовому командуванні повідомили, що ворог порушує міжнародне гуманітарне право в населених пунктах Київської, Запорізької, Чернігівської, Херсонської та Харківської областей, тероризуючі місцеве населення.

Зокрема, окупанти обстрілюють житлові будинки, грабують місцевих жителів, викрадають містян та займаються мародерством.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

На Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили 7 ворожих атак, знищили 12 танків, 10 бойових машин піхоти та 3 одиниці автомобільної техніки. У росіян є втрати в живій силі.

За попередню добу Повітряні сили уразили 17 повітряних цілей - 8 літаків, 3 вертольоти, 4 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил завдавала ракетно-бомбових ударів по місцях скупчення техніки та живої сили ворога. Втрати російських окупантів уточнюються.

За інформацією американських військових з Міноборони США, окупаційна армія РФ намагається оточити українських військових на Донбасі.

За словами аналітиків Пентагону, Кремль вважає пріорітетом проведення операцій на сході України.

Так, окупаційні війська просуваються на південний схід від міста Ізюм на Харківщині.

У США вважають, що таким чином армія противника має намір відрізати українські війська на сході від решти країни, щоб отримати важелі впливу на майбутні мирні переговори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?