Олег Сенцов повідомив свою позицію щодо протестів у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Олег Сенцов повідомив свою позицію щодо протестів у Москві

Олег Сенцов повідомив свою позицію щодо протестів у Москві
Джерело:  Укрінформ

Український режисер Олег Сенцов, який вже шостий рік знаходиться у російській тюрмі, висловив підтримку учасникам акцій протесту у Москві. Про це він написав в листі правозахисниці Тетяні Щур, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

«У своєму останньому листі нам, яке ми отримали в кінці тижня, Сенцов написав, що йому зараз гостро не вистачає інформації. По телебаченню про протести розповідають дуже мало, в основному – про «танковий біатлон». Він пише, що підтримує московських протестувальників. Ще – дякує тим, хто його підтримує. Також Олег турбується про те, щоб не забували про інших політв’язнів», – переказує Щур зміст листа Сенцова.

За словами правозахисниці, Сенцов хвилюється про рідних, про дочку, яка ходить в школу в Києві. «Відчувається, що Сенцов дуже сподівається на нову владу. Інформація про переговори Зеленського з Путіним до Ямалу доходить лише через телебачення», – уточнила вона.

Сенцов, як розказує Тетяна Щур, «реагує на повідомлення з гумором, розуміє, наскільки все спотворено подається в російських медіа… Але сподівається. Все ж сподівається ... Листи зараз йдуть швидко. Йому багато пишуть з Росії і України», – додала правозахисниця.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому президент Зеленський запропонував обміняти російського пропагандиста Вишинського на Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?