Олексій Навальний записав термінове відеозвернення
Категорія
Політика
Дата публікації

Олексій Навальний записав термінове відеозвернення

Олексій Навальний записав термінове відеозвернення
Джерело:  online.ua

Головний ворог очільника Кремля Володимира Путіна та лідер російської опозиції Олексій Навальний невідкладно звернувся до росіян та усіх своїх однодумців. Впливовий політик звернув увагу на те, що планує якнайшвидше повернутися в РФ, однак його довгоочікуваному поверненню передує реабілітація, яку він поки ще проходить у Німеччині. Варто звернути увагу на те, що німецькі лікари наразі не озвучують точних прогнозів щодо термінів повного відновлення опозиціонера. Про свій стан здоров'я, повернення в Росію та припущення, що його там можуть отруїти вдруге Навальний розповів у прямому ефірі ютюб-каналу "Навальний Live", передає ONLINE.UA.

"Моє завдання – якомога швидше відновитися і повернутися в Росію. Але відновитися при цьому, тому що я повинен приїхати в такому стані, щоб, якщо мене отруять вдруге, у мене був хоча б шанс якийсь. Тому що прямо зараз я б, напевно, не витягнув", – наголосив головний ворог Володимира Путіна.

Поки російський опозиціонер не розповів, чому у нього з'явилися думки про повторне отруєння. Навальний не уточнив: це його припущення, чи, можливо, він уже отримував конкретні попередження та погрози.

Не можна не згадати про те, що нещодавно російський президент Володимир Путін наважився нарешті відповісти на звинувачення Олексія Навального. Очільник Кремля почав публічно переконувати росіян та міжнародну спільноту, що особисто посприяв тому, аби його головного ворога випустили на лікування до ФРН. Окрім того, Путін наголосив, що він віддав наказа зразу ж після того, як до Кремля звернулася дружина політика Юлія Навальна та попросила російського президента допомогти врятувати життя свого чоловіка.

"У нього (Навального - ред.) були обмеження на виїзд. Я відразу попросив Генеральну прокуратуру дозволити це зробити. Він поїхав", — почав стверджувати очільник Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Навальний захотів остаточно загнати російського президента в глухий кут. Він звернувся до очільника Білого дому Дональду Трампа і закликав його засудити застосування хімічної зброї Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?