Олена Зеленська розповіла Сарі Нетаньягу про свою мрію
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська розповіла Сарі Нетаньягу про свою мрію

Олена Зеленська розповіла Сарі Нетаньягу про свою мрію
Джерело:  online.ua

Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч з Сарою Нетаньягу - дружиною ізраїльського прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньягу. Про це Зеленська написала в своєму Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

«Вперше як дружина президента України мала честь вітати в Києві високу гостю – дружину прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньягу. Екскурсія в Будинок з химерами, щира і тепла розмова про важливе», – написала вона.

Обідві перші леді – України та Ізраїлю відвідали меморіал у Бабиному Яру. Олена Зеленська розповіла, що вона разом з чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, мріє зняти фільм про трагічні події, що сталися на цьому місці.

Дружина українського президента розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру, тому ніколи не могла уявити свого візиту до Києва без його відвідування.

«Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це – наша спільна історія. Ми з пані Сарою домовились обов’язково продовжити обговорення цього проекту», – написала Олена Зеленська.

Нагадаємо, що вчора, 19 серпня в Україні розпочався офіційний візит подружжя Нетаньягу. Це перший приїзд лідера Ізраїлю в Україну за останні 20 років.

Нагадаємо, що вчора в Офісі президента розкрили головні тези переговорів з Біньяміном Нетаньягу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?