Олена Зеленська створила сторінку в Instagram - перші фото вразили мережу
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська створила сторінку в Instagram - перші фото вразили мережу

Олена Зеленська створила сторінку в Instagram - перші фото вразили мережу
Джерело:  online.ua

Перша леді України, дружина новообраного президента Володимира Зеленського у день його інавгурації створила власний офіційний акаунт в соціальній мережі Instagram. Олена Зеленська вже опублікувала кілька яскравих фото, які за лічені години набрали десятки тисяч лайків та сотні коментарів, передає ONLINE.UA.

20 травня відбулося урочисте призначення Володимира Зеленського на пост президента України. З нагоди такої події у їхньому житті Олена Зеленська, яка віддавала перевагу залишатися поза межами публічного життя, вирішила створити сторінку в Instagram, де її чоловік вже давно користується неабиякою популярністю.

Кохана українського лідера дебютувала світлинами з інавгурації свого чоловіка. На фото новообране президентське подружжя постало з широкими усмішками та у святкових вбраннях. Для важливої події у їхньому житті Олена Зеленська обрала білий костюм, піджак якого був на коротких рукавах з трендовим кейпом.

Що цікаво, тепер перша леді України користуватиметься не меншою популярністю в соціальних мережах в Instagram, ніж її чоловіка. За лічені години кількість її фанатів налічує понад 40 тисяч.

"Бажаю Вам терпіння, мудрості та міцності! Хай ця місія стане початком рушійної сили до нового життя України; цей погляд чоловіка на дружину; яка красива дружина; перша леді, на яку ми заслужили; дуже красиві", - пишуть українці в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олена Зеленська розповіла, як її чоловік планує проводити переговори з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?