Олена Зеленська відверто розповіла, чи дослухається до її порад президент
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська відверто розповіла, чи дослухається до її порад президент

Олена Зеленська відверто розповіла, чи дослухається до її порад президент
Джерело:  NV

Дружина президента України Олена Зеленська доволі рідко зважується на відверті інтерв'ю, однак коли подібне все-таки стається, то перша леді намагається розлого відповісти на усі можливі запитання, які хвилюють не тільки журналістів, а й українських громадян. В новому інтерв'ю для "НВ" кохана українського лідера нарешті відповіла, чи дослухається до її порад та настанов глава держави, як вона реагує на гнівні коментарі хейтерів та про що говорила з дружиною президента Франції Еммануеля Макрона, Бріджит. Окрім того, Олена Зеленська впереше зізналася, як реагує на ідею про другий президентський термін свого чоловіка, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у першої леді, чи сильного змінився за перший рік свого президентства Володимир Зеленський.

"Не дуже змінився, чесно кажучи (усміхається). Всі його заводські людські налаштування залишилися тими ж. Як професіонал, думаю, він росте. Він дуже швидко вчиться і вникає в усе, над чим працює. Звісно, він став зваженішим у рішеннях і в словах, бо від цього залежить дуже багато людей. Можливо, в цій сфері він трохи змінився", — зізналася Олена.

Окрім того, у пані Зеленської запитали, чи наважується вона давати Володимиру політичні поради.

"Політичні — ні. Я намагаюся не вникати в глибоко політичні теми. Мені здається, йому є кому радити... Можливо, він хотів пококетувати, показати, як глибоко знає нашу сім'ю. Звичайно, я на нього [президента] впливаю. Якщо мені щось не подобається, я йому розповідаю. Але це не означає, що він прийме якесь рішення через те, що я щось в інтернеті прочитала. Мені вдома ніхто рот не закриває і не забороняє розмовляти на будь-які теми, на які мені захочеться розмовляти. Просто я дійсно обережно до цього ставлюся. Я не хочу некомпетентно внести сум’яття хоча б навіть на 10 хвилин у його голову. Він все одно прийме рішення таке, як йому потрібно, — навіщо псувати людині настрій?", — відверто розповіла перша леді.

Олена Зеленська також відповіла, з ким з перших леді їй вдалося знайти спільну мову. За словами дружини президента, її дуже вразила Бріджит Макрон.

"Бріджит Макрон справила на мене приємне враження, у нас була довга розмова. Відкрию секрет, як зазвичай відбуваються такі бесіди. Все регламентовано: коли проходить час, входить представник протоколу, зазвичай сторони, яка приймає, і робить знак, що пора і честь знати. Бріджит відсилала цього представника, напевно, разів зо три, бо ми говорили. Вона давала мені дуже багато суто жіночих порад — як із цим жити, як не переживати, як не звертати уваги на те, що ми тільки-но з вами обговорювали, приділяти увагу сім'ї і чоловікові, не дивитися на обмеження, ходити в кіно, на концерти. Я намагаюся дотримуватися її порад. По-людськи дуже тепле спілкування вийшло. Вона чудова жінка, є чого в неї повчитися", — розповіла Олена Зеленська.

Також перша леді зізналася, що поки не готова говорити про другий термін президенства свого чоловіка. Вона також додала, що він з нею цю тему не обговорював.

"Щоб ми сіли з ним вдома і поговорили на тему «як ти думаєш, чи йти мені на другий термін?» — такої розмови не було. І я не думаю, що буде, навіть якщо він прийме таке рішення. Якщо він це рішення прийме, значить, він відчуватиме, що не завершив щось розпочате і треба завершувати", — відповіла Олена Зеленська.

Окрім того, вона зазначила, що наразі спокійно ставиться до хейтерів, хоча раніше гнівні коментарі було не надто приємно читати.

"Звичайно, не хочеться, щоб тебе обзивали. Це не дуже приємно. Деякі моменти я могла прорахувати, я знала, що «ой, зараз буде» (сміється). Тоді це весело. А коли просто на рівному місці, ти думаєш: а навіщо це роблять? Коли бачиш причину, все стає на свої місця, все нормально", — наголосила перша леді.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що через постійну критику діяльності першої леді України Олени Зеленської  український глава вирішив закріпити її обов’язки в законодавстві країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?