Олена Зеленська затьмарила Кейт Міддлтон на зустрічі в Букінгемському палаці
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська затьмарила Кейт Міддлтон на зустрічі в Букінгемському палаці

Олена Зеленська затьмарила Кейт Міддлтон на зустрічі в Букінгемському палаці
Джерело:  online.ua

У Букінгемському палаці 7 жовтня відбулася історична зустріч перших осіб України з членами британської королівської сім'ї. Олена Зеленська для цієї зустрічі вибрала неймовірно стильний образ, яким затьмарила герцогиню Кембріджську Кейт Міддлтон. Перша леді України обрала для зустрічі костюм максі білого кольору з асиметричним кроєм, в якому виглядала неймовірно елегантно. Дружина принца Вільяма, який вже готується стати майбутнім королем Великої Британії, віддала перевагу сукні василькового кольору з неглибоким V-подібним вирізом на декольте. Перші фото із зустрічі Зеленських і герцогів Кембриджських з'явилися на сторінках в соцмережах президента України Володимира Зеленського та його дружини Олени. Опублікувала знімки і пресслужба Букінгемського палацу, передає ONLINE.UA.

"Людські контакти завжди найважливіші для країни. Дружня зустріч і розмова з супругами Кембриджськими в Букінгемському палаці. Прапор України та прапор Великої Британії розділяють бачення з багатьох питань. Попереду - плідна співпрацю та успішні проекти", - прокоментував зустріч з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом Володимир Зеленський .

Олена Зеленська також не стала приховувати своїх емоцій від зустрічі з королівською родиною.

"Чудова сім'я, молоді та щирі люди. Зустріч, запам'ятається!", - поділилася враженнями від візиту до Букінгемського палацу перша леді України. Фото, яка вона опублікувала із зустрічі, привернули увагу українців.

Світлини, які опублікувала перша леді України, привернули увагу українців. Вони оцінили елегантний образ Олени Зеленської, підкресливши, що вона гідно представила нашу країну перед "іконою стилю Великої Британії".

"Олена Зеленська виглядає яскравіше, ніж Кейт Міддлтон; Яка краса! Наше президентське подружжя найкраще!; Гордість за нашого президента і Україну! Зустріч двох гідних сімей; Наші найкращі !!!; Я захоплююся Президентом і Першою леді! Умнички! Найкрасивіші ! ", - коментують українці фото Олени і Володимира Зеленського на зустрічі з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон в Букінгемському палаці.

Нагадаємо, 7 жовтня український глава Володимир Зеленський почав робочий візит до Великої Британії разом з першою леді України Оленою Зеленської. По приїзду в Лондон український глава і його дружина зустрілися з Їх Королівською Високістю герцогом і герцогинею Кембриджськими, принцом Вільямом і Кейт Міддлтон, в Букінгемському палаці, щоб ще більше зміцнити історичні зв'язки між Великою Британією і Україною. Крім того, Зеленський проведе переговори з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном. Очікується, що вони підпишуть Угоду про політичну, вільну торгівлю і стратегічне партнерство Великобританії з Україною в політиці, безпеці і іноземних справах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна офіційно стала учасницею міжнародного проекту "Партнерство Біарріц", спрямованого на встановлення рівності жінок і чоловіків. Про це повідомила перша леді України Олена Зеленська, яка була ініціатором участі нашої країни в цьому проекті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?