Олена Зеленська зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження
Категорія
Україна
Дата публікації

Олена Зеленська зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження

Олена Зеленська зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження
Джерело:  online.ua

25 січня український лідер Володимир Зеленський відзначає день народження. У 2021 році йому виповнилося 43 роки, хоча, як стверджує сам Зеленський, в душі він відчуває себе на 30 років. З самого ранку президент приймає привітання українців, до яких вирішила публічно приєднатися перша леді Олена Зеленська. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram миле фото з особистого архіву президентської пари, на якому Олена і Володимир виглядають щасливими. В коментарях до світлина Зеленська подякувала чоловіку за кожен день, передає ONLINE.UA.

"На цьому фото є майже все, що мені потрібно для щастя. Багато сонця, ми разом і ти - щасливий і усміхнений. З днем народження, коханий! Дякую тобі за кожен день!", - підписала Олена Зеленська ніжне фото з чоловіком.

Українці масово коментують нове фото Олени і Володимира Зеленського в соцмережі. Багато з них вважають, що їх пара стала найщирішим президентським подружжям в країні.

"Саме миле і найкраще, що я бачила коли-небудь в житті; Вітаю! Найщиріша і мила пара !; Ви кращі !; Вітаємо!!!! Любові вам і взаєморозуміння", - коментують українці зворушливе привітання першої леді з днем народження чоловіка.

Нагадаємо, Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в Кривому Розі. Він закінчив Криворізький економічний інститут, де отримав спеціальність юриста, по якій майже не працював. Саме в студентські роки в його житті з'явився КВК, в якому він грав разом з друзями. Через кілька років Володимир Олександрович створив свою команду "95 Квартал". Програми "кварталівців" дуже швидко стали популярними на українському телебаченні - глядачам сподобався традиційний гумор і політичні жарти гумористів. Паралельно з гумористичними шоу "Квартал 95" почав знімати фільми і серіали, головні ролі в яких переважно грав Зеленський. Серед них, серіал "Слуга народу", в якому вчитель історії Василь Голобородько абсолютно випадково стає президентом України і починає міняти Україну. Цей серіал отримав культовий статус, тому для багатьох не стало особливим сюрпризом, що Зеленський вирішив стати справжнім президентом України. В кінці 2018 року Володимира Олександрович оголосив про намір балотуватися на пост українського лідера, а в 2019 році, в день свого народження, 25 січня, він подав документи в ЦВК. На президентських виборах, на яких головним опонентом Зеленського був Петро Порошенко, він переміг з великим відривом - за нього проголосували 73% українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський почав відзначати свій 43-й день народження в спортзалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?