Зеленський показав, як відзначає день народження
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський показав, як відзначає день народження

Зеленський показав, як відзначає день народження
Джерело:  online.ua

25 січня український лідер Володимир Зеленський відзначає день народження. У 2021 році йому виповнилося 43 роки, хоча, як стверджує сам Зеленський, в душі він відчуває себе на 30 років. Своє свято президент почав зі спортивного залу. Він опублікував фото в Instagram, на якому показав, як відзначає день народження. Українці масово вітають президента і бажають йому всього самого найкращого, передає ONLINE.UA.

"7 на годиннику, 43 по паспорту, 30 в душі", - підписав фото Володимир Зеленський.

43-й день народження президента України випав на робочий день, тому святкувати його з самого ранку не вдасться. Прессекретарка Зеленського Юлія Мендель уточнила, що український лідер буде працювати за узгодженим раніше графіком, а привітання буде приймати в приватному порядку, що не завадить роботі.

Українці вітають Зеленського з днем народження в соцмережах. Вони бажають президенту здоров'я і реалізації всіх намічених планів.

"З днем народження! Нехай всі плани збудуться і ніхто не вставляє палки в колеса !; З Днем Народження! Нехай Бог у всьому допомагає! Ми в вас віримо і любимо", - вітають Зеленського громадяни України.

Нагадаємо, Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в Кривому Розі. Він закінчив Криворізький економічний інститут, де отримав спеціальність юриста, по якій майже не працював. Саме в студентські роки в його житті з'явився КВК, в якому він грав разом з друзями. Через кілька років Володимир Олександрович створив свою команду "95 Квартал". Програми "кварталівців" дуже швидко стали популярними на українському телебаченні - глядачам сподобався традиційний гумор і політичні жарти гумористів. Паралельно з гумористичними шоу "Квартал 95" почав знімати фільми і серіали, головні ролі в яких переважно грав Зеленський. Серед них, серіал "Слуга народу", в якому вчитель історії Василь Голобородько абсолютно випадково стає президентом України і починає міняти Україну. Цей серіал отримав культовий статус, тому для багатьох не стало особливим сюрпризом, що Зеленський вирішив стати справжнім президентом України. В кінці 2018 року Володимира Олександрович оголосив про намір балотуватися на пост українського лідера, а в 2019 році, в день свого народження, 25 січня, він подав документи в ЦВК. На президентських виборах, на яких головним опонентом Зеленського був Петро Порошенко, він переміг з великим відривом - за нього проголосували 73% українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський вважає, що політика спорту не завада, а також доводить це на власному прикладі. На роботі президент регулярно проводить фізкультперерву, наприклад, граючи в пінг-понг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?