Олімпіада-2018: Змагання з лижних гонок під загрозою зриву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: Змагання з лижних гонок під загрозою зриву

Олімпіада-2018: Змагання з лижних гонок під загрозою зриву
Джерело:  online.ua

Змагання з лижних гонок на зимовій Олімпіаді можуть скасувати, якщо температура опуститься нижче 22 градусів морозу. На сьогодні температура в Пхенчхані впала до мінус 20 градусів.

Про це повідомив президент Міжнародної федерації лижного спорту (FIS) Джанфранко Каспер, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Делегацію США на Іграх в Пхенчхані представить дочка Трампа

«У FIS є правила, згідно з якими при температурі мінус 22 градуси змагання з лижних гонок можуть не відбутися, якщо так вирішать директор гонки і лікарі», - зазначив Каспер.

«При цьому важливо, якою буде вологість. Якщо низькою, то змагання можуть проходити і при мінус 30 градусах, в іншому випадку мінус 22 - граничний показник. Тут вологість досить висока», - додав він.

Тим часом, згідно з прогнозом погоди, в найближчі дні в Пхенчхані значно потеплішає, температура коливатиметься в районі нуля градусів.

Як відомо, Олімпіада-2018 пройде в Південній Кореї з 9 по 25 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська фрістайлістка Тетяна Петрова представлятиме Україну на Олімпіаді в Пхенчхані у видовищній дисципліні могул.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?