Олімпіада-2022: Абраменко звернувся до українців після завоювання "срібла"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2022: Абраменко звернувся до українців після завоювання "срібла"

Олімпіада-2022: Абраменко звернувся до українців після завоювання "срібла"
Джерело:  online.ua

Фристайліст Олександр Абраменко вирішив публічно звернутися до усіх українців після тріумфального завоювання "срібла" Олімпійських ігор-2022 у лижній акробатиці.

Джерело: Інстаграм-сторінка Олександра Абраменка

Абраменко прокоментував завоювання "срібла" на Олімпіаді-2022

Спортсмен щиро подякував вболівальникам за підтримку та присвятив перемогу усім українцям.

Люба Україно! Ця медаль для тебе! Для кожного з вас, хто поруч фізично та ментально! Щиро ділю це срібло з усім тренерським та адміністративним складом збірної. Також з партнерами по команді, які стимулювали, попри все, ставати кращим, - наголосив Олександр Абраменко.

Український фристайліст також озвучив прогноз, що вже найближчим часом наші спортсмени займатимуть призові місця на міжнародних змаганнях. Він пообіцяв їм таку ж підтримку, яку вони дали йому вчора. За словами Олександра Абраменка, він отримав неймовірну кількість привітань після завоювання "срібла" від знайомих та незнайомих людей.

Дякую, кожному з Вас, це допомогло мені на схилі. Я відчував ваші схвильовані очі та стиснуті кулаки перед моїми стрибками. А ще, всі ми – члени Олімпійської збірної України стежимо за тим, що відбувається зараз на Батьківщині, і знаємо як нелегко кожному українцю. Вибороти медаль в "День Єднання" – для мене було особливо важливо, – наголосив український чемпіон.

Що важливо знати про "срібло" Абраменка на Олімпіаді-2022

Під час Олімпіади-2022 у Пекіні Олександр Абраменко став другим у змаганнях з лижної акробатики. Український спортсмен продемонстрував результат у 116,5 бала та програв 12,5 бала китайцю Ці Гуанпу.
Не можна також не згадати про те, що на минулій Олімпіаді у Пхьончхані Абраменко завоював золоту нагороду - вона була єдиною для України на Іграх-2018.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?