Олімпіада під загрозою: тривожна заява з Японії на тлі коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Олімпіада під загрозою: тривожна заява з Японії на тлі коронавірусу

Олімпіада під загрозою: тривожна заява з Японії на тлі коронавірусу
Джерело:  online.ua

Олімпійські ігри 2020 року в Токіо можуть відтермінувати для запобігання поширенню нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

За словами представниці Палати радників Японії Сейко Хасімото, яка очолює ковзанярський спорт країни, можливість затримки передбачено в угоді з Міжнародним олімпійським комітетом.

"Контракт передбачає проведення Ігор у 2020 році. Це можна трактувати як можливість відтермінування", - додала вона.

Із заяви Хасімото з'ясовується, що в Японії розглядають можливість незначного відтермінування.

Нагадаємо, станом на вівторок, 3 березня, у світі зареєстрували 91 тисячу хворих на Covid-19. З цих випадків понад три тисячі завершилися смертю інфікованих.

Окрім Китаю найпотужніше ураження коронавірусом зазнали Південна Корея та Італія. У кожній з цих країн кількість хворих сягнула приблизно двох тисяч. Десятки випадків завершилися смертельно.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні напередодні зафіксували перший випадок китайського коронавірусу. У той самий день Міністерство охорони здоров'я запустило інтернет-портал, який допоможе українцям отримати найважливішу інформацію стосовно заходів безпеки та поширенні інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?