Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман

Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Оля Цибульська вперше прокоментувала гучне розлучення артистів Дзідзьо та SLAVIA. Співачка почала стверджувати, що не мала жодних стосунків зі своїм зірковим кумом, окрім робочих.

Джерело: "Світське життя"

Як Оля Цибульська коментує розлучення Дзідзьо

Колишня дружина артиста SLAVIA нещодавно зізналася, що співак змушував її ревнувати через тісне спілкування з Олею Цибульською.

За словами зірки, їй було неприємно спостерігати, як стрімко поширюються чуток про роман артистів.

Ольга Цибульська зазначає, що не розуміє: Ярослава ревнувала як співачка, чи як дружина. Зірка навіть запропонувала ексдружині Дзідзьо дует.

"Славо, ти точно дивишся це інтерв’ю, і якщо ти думаєш, що я дуетом "Цьомаю" та "Киця" забрала в тебе славу, яка мала належати тобі, то я тобі пропоную допомогу. Я напишу пісню, я знаю як це робиться, і запишемо дует", - сказала Цибульська.

Окрім того, співачка вкторе повторила, її син Нестор не від Дзідзьо й роману між музикантами не було.

"Мені здається, щоб я зараз не сказала, все одно всі скажуть що я шльондра, розлучниця. Що я влізла в сім’ю і народила Дзідзьові сина. Тому ні, нічого у нас з Дзідзьо не було, син не від нього. Дзідзьо не батько Нестора. Я про це говорила тисячу разів", – повторила артистка.

Ольга Цибульська також почала стверджувати, що Ярослава Хома нібито їй погрожувала. Після цього співачка спеціально вирішила говорити в інтерв'ю про Михайла як про свого кума, проте це їй жодним чином не допомогло.

"Я навіть в якийсь момент, почала отримувати погрози різні в смс, в соцмережах, там була помста кланами, родичі родичів, подруги подруг, новостворені сторінки з жодним підписником", - розповідає артистка.

Цибульська також наголосила, що не збирається розмовляти зі SLAVIA, бо їм "нема про що говорити". На її думку, подібні теми повинна обговорювати лише пара.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?