Оля Цибульська зізналася, чому їй доводилося ночувати на вокзалі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Цибульська зізналася, чому їй доводилося ночувати на вокзалі

Оля Цибульська зізналася, чому їй доводилося ночувати на вокзалі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Оля Цибульська вирішила вперше розповісти своїм шанувальникам, як вона приїхала підкорювати столицю. За словами артистки, першу ніч у Києві їй довелося провести на вокзалі, однак згодом дівчині вдалося влаштуватися співати й вантажити апаратуру в ресторані.

Джерело: Інстаграм-сторінка Олі Цибульської

Оля Цибульська розповіла фанатам, чому ночувала на вокзалі

Українська артистка розповіла, що родом вона з містечка Радивилів, що на Рівненщині. Будучи підлітком вона вступила до Київської академії естрадного та циркового мистецтв. До столиці Оля приїхала з подушкою, простирадлом і "діркою в кишені".

Зірка розповіла, що спочатку її обіцяли прийняти далекі родичі, проте коли юна співачка уже стояла під їхніми дверима, ті не відчинили - саме тому вона була вимушена ночувати на вокзалі.

"Далекі родичі, що пообіцяли прихистити на перший час, двері не відчинили. Аромат бомжів, гроші, сховані в спідню білизну й півночі в обіймах таксофону я не забуду ніколи", - розповідає Цибульська.

За словами артистки, тоді її врятував однокласник Назар, який забрав у двокімнатну квартиру з вісьма сусідами. На стипендію студентка купувала крабові палички, томатний сік і проїзний на метро. На образ артистки ж заробляла ночами.

"Щоб почуватись артисткою треба було трохи ворушитись. Робота всю ніч в ресторані за 200 гривень з кавер-бендом і плюс 50 гривень, якщо допоможу поприбирати й повантажити техніку", – зазначає Оля Цибульська.

Свій відвертий допис вона доповнила кумедним архівним фото. Очевидно, кадр зроблений у київському ресторані, в якому вона співала з кавер-бендом.

Оля Цибульська (фото - instagram.com)

Що цікаво, цілком ймовірно, Оля Цибульська так і не засяяла б в українському шоу-бізі, якби не Дзідзьо. Саме він порадив школярці їхати до Києва й здобувати освіту професійної співачки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?