Оновлений уряд визначився з міністром культури
Категорія
Політика
Дата публікації

Оновлений уряд визначився з міністром культури

Оновлений уряд визначився з міністром культури
Джерело:  Укрінформ

Міністерство культури, молоді та спорту України отримало тимчасову очільницю Світлану Фоменко. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Укрінформ, що цитує представників відомства.

На державній службі Фоменко вже понад 15 років. У 2004 році вона працювала радницею гендиректора Генеральної дирекції Київської міської ради з обслуговування іноземних представників. Там вона пробула до 2006 року.

У березні 2007 року нова міінстерка отримала посаду головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва та євроінтеграції управління міжнародних зв'язків апарату ВО КМР. Наступного року стала начальницею підрозділу.

У Мінкульт Фоменко війшла 2013 року як начальниця управління міжнародного співробітництва. З серня до грудня 2014 року працювала на посаді заступниці міністра з євроінтеграції.

У 2015 році посадовиця була помічницею нардепа Єленського, однак навесні 2016-го знову повернулася у Мінкульт, вже як перша заступниця голови. Фоменко залишилася заступницею міністра під час оновлення Кабміну наприкінці серпня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, тимчасовим очільником Мінекономрозвитку став Павло Кухта. Він водночас із Фоменко працював заступником міністра за часів прем'єрства Олексія Гончарука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?