У Кабміні призначили нового міністра - що про нього відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Кабміні призначили нового міністра - що про нього відомо

У Кабміні призначили нового міністра - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Кабмін України призначив на посаду очільника Міністерства економічного розвитку Павла Кухту, який до того працював на посаді першого заступника міністра. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію посадовця у Facebook.

За його словами, рішення щодо призначення — тимчасове.

"Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України", - додав Кухта.

Тимчасовий міністр зазначив, важливий момент — відсутність негативного впливу від зміни уряду на роботу відомства, яке він очолив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про наміри вищого керівництва України розділити Мінекономрозвитку на дві різні структури. Одну з них, Міністерство агрополітики, пропонували очолити Тимофію Милованову, однак той відмовився.

Павло Кухта працював заступником міністра з вересня-2019. Він входить до партії "Голос" Святослава Вакарчука. Він брав участь у виборах, проте не потрапив до парламенту — був у списку під номером 25.

Раніше, з 2016 до 2019 років, працював радником голови Мінфіну, а паралельно водночас — радником прем'єра.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 10 березня, Віктор Полюхович за рішенням Кабміну став тимчасовим міністром освіті та науки. В офіційному повідомленні вказано, що той з 11 вересня 2019 року працював заступником міністра освіти та науки Ганни Новосад та відповідав за сектор розвитку науки. Окрім того, 2 роки поспіль Полюхович був радником 9-го міністра освіти України Сергія Квіта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?