Опалювальний сезон у Києві: оголошена дата старту
Категорія
Україна
Дата публікації

Опалювальний сезон у Києві: оголошена дата старту

Опалювальний сезон у Києві: оголошена дата старту

Опалювальний сезон 2019-20 у Києві почнеться у п'ятницю, 25 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами столичного мера Віталія Кличка, відповідна дата уже узгоджена. Місцева влада орієнтується на прогноз щодо наближення прохолодної погоди в Україні.

"Наша система теплопостачання - найбільша в Європі, і для того, щоб вона запрацювала на повну потужність, технологічно потрібно приблизно 10 днів. А починаємо опалювальний сезон 25 жовтня", - пояснив київський голова.

Кличко відзначив, що протягом 2019 року були замінені близько 80 кілометрів застарілих елементів тепломереж.

Нагадаємо, опалення починають постачати з 15 жовтня, однак у разі теплої погоди відповідні заходи трохи відтерміновують до температурних змін.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Олексій Гончарук стверджує, що Україна має наразі достатній обсяг паливних ресурсів для проходження зимового сезону 2019-20. Очільник уряду стверджує, що до постачання опалення у домівки та інші об'єкти готова уся відповідна інфраструктура. Фахівці, з його словами, готові до реагування на несправності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?