"Ополченочка" з "ДНР" перейшла на бік ЗСУ - пропагандисти Кремля озвучили свою версію
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ополченочка" з "ДНР" перейшла на бік ЗСУ - пропагандисти Кремля озвучили свою версію

"Ополченочка" з "ДНР" перейшла на бік ЗСУ - пропагандисти Кремля озвучили свою версію
Джерело:  online.ua

Перехід екс-заступника командира полку "ДНР" Світлани Дрюк на бік української армії не міг залишитися без коментарів з боку прибічників Путіна. Так, кремлівська пропаганда стверджує, що Дрюк захопили українські спецслужби та цьому неабияк посприяв чинний президент Петро Порошенко, передає ONLINE.UA.

Пропагандисти оприлюднили заяву справжніх бойовиків. На переконання одного з керівників проросійських найманців Едуарда Басуріна, Дрюк захопили спецслужби України та таємно перевезли на територію України.

"Відповідно до тієї інформації, яку ми знаємо, вона разом з дітьми виїхала у Молдову до своїх родичів, і там СБУ провела свою спецоперацію з захоплення та вивезення її на територію України. Її ніхто не вивозив і ніхто не викрадав з окупованих територій Донецької області. Це спецоперація, що пройшла на території Молдови", – стверджує український ворог.

Окрім того, пропаганда Кремля озвучила ще одну цікаву деталь. За їхніми словами, "в умовах фінішної прямої президентських виборів карта перебіжчиці Дрюк є вкрай вигідною чинному президенту Порошенку, і цю карту він буде розігрувати до самих виборів".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що екс-заступниця командира полку "ДНР" Світлана Дрюк перейшла на бік української армії. Варто зазначити, що їй у цьому допомогли українські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?