Оприлюднено новий резонансний компромат на Трампа по Україні - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Оприлюднено новий резонансний компромат на Трампа по Україні - відео

Оприлюднено новий резонансний компромат на Трампа по Україні - відео
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп нібито наказав звільнити посла США в Україні Марі Йованович через те, що вона погано відгукувалася про нього. Це підтверджує оприлюднений відеозапис вечері Трампа з колишніми партнерами його адвоката Руді Джуліані Львом Парнасом і Ігорем Фурманом. На відео, опублікованому американським каналом АВС, учасники обговорюють ситуацію в Україні в ході чого Трамп вимагає, щоб Йованович "прибрали завтра", передає ONLINE.UA.

В опублікованому відео, яке було знято в 2018 році, Трамп поцікавився, як довго Україна зможе протистояти російській агресії без допомоги США. На записі хтось говорить Трампу, що найбільша проблема, від якої треба позбутися, - посол, так як вона розповідає всім про швидкий імпічмент президента США.

"Вона ходить і всім каже:"Зачекайте, йому оголосять імпічмент, тільки почекайте", - говорить чоловічий голос, відзначаючи, що Йованович "з адміністрації Клінтон".

Видання стверджує, що голос, який порадив Трампу звільнити Йованович, належить Льву Парнасу. Після цього Трамп нібито став вимагати, щоб її звільнили.

"Позбавтеся її. Приберіть її завтра. Мені байдуже. Приберіть. Ок? Зробіть це", - нібито сказав Трамп.

Нагадаємо, Марі Йованович стала однією з ключових свідків, які дали свідчення у справі про українську політику Дональда Трампа. Вона зв'язала свою відставку з небажанням тиснути на Україну у справі Burisma, на розслідуванні якої наполягає Трамп. Тоді Йованович також заявила, що адвокат Трампа Рудольф Джуліані разом зі своїми помічниками влаштували проти неї скандальну кампанію, що закінчилося зняттям її з поста.

Кілька днів тому стало відомо про листування Льва Парнаса, в якому він з одним зі своїх колег обговорював стеження за Йованович. Сам Парнас пізніше зізнався у веденні кампанії проти неї.

Слід зазначити, що 16 січня Національна поліція відкрила кримінальні виробництва щодо розслідування можливого незаконного стеження за експослом США в Україні Марі Йованович. МВС навіть звернулося до ФБР з проханням надати всі матеріали та інформацію про осіб, які можуть бути причетні до цього можливого кримінального злочину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США розсекретили шокуючий компромат на Трампа по Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?