Опубліковано список росіян, загиблих на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Опубліковано список росіян, загиблих на Донбасі

Опубліковано список росіян, загиблих на Донбасі

Російська правозахисниця Олена Васильєва опублікувала списки росіян, які, за її словами, загинули в результаті бойових дій на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Васильєвої.
"Друзі, тепер ви сміливо можете забрати до себе на сторінки посилання на списки вантажів 200 з України в Росію. Зробити подарунки ватним друзям і родичам. Нехай дивляться і роблять висновки, нехай перевіряють в своїх регіонах. Ці списки будуть оновлюватися в міру необхідності точно так само, як ми їх оновлюємо в групі", - заявила Васильєва.
Як повідомляє Васильєва, наразі на сайті список станом на 31.01.2017, але незабаром буде новий.
Читайте також: Кр им в обмін на Донбас: у справі про скандальний план з'явилася нова деталь
"В цей час на сайті список станом на 31.01.2017, але скоро буде новий http://gruz200.zzz.com.ua/. І, крім того, кожен при бажанні зможе завантажувати цей список собі в архів", - додала російська правозахисниця.
Відзначимо, заяви Васильєвої неодноразово піддавалися критиці, як в Росії, так і в Україні. Зокрема Рада національної безпеки і оборони спростовувала інформацію Васильєвої про те, що в Росії утримуються до тисячі українських військовополонених.


Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі були помічені загони спецназу Головного розвідувального управління Генштабу Росії, що імовірно планують серію диверсій проти українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?