Орбан буде чи не найбільшим лобістом України в ЄС — Подоляк назвав умову
Категорія
Політика
Дата публікації

Орбан буде чи не найбільшим лобістом України в ЄС — Подоляк назвав умову

Орбан буде чи не найбільшим лобістом України в ЄС — Подоляк назвав умову
Джерело:  online.ua

На переконання радника очільника ОПУ Михайла Подоляка, після перемоги України у війні проти Росії угорський прем'єр Віктор Орбан буде максимально підтримувати вступ нашої країни до Євросоюзу. А поки скандальний політик буде продовжувати закидати Київ погрозами та ультиматумами.

Джерело: "Єдині новини"

Орбан змінить свою позицію щодо України

Представник ОПУ звертає увагу на те, що Євросоюз – територія демократії та свободи. Віктор Орбан користується і буде продовжувати користуватися цією ситуацією протягом усього повномасштабного вторгнення, розповсюджуючи фейки про Україну.

І він не мінятиме свою позицію до ключового моменту, коли він повністю на 180 градусів її змінить. В момент програшу Росії Орбан буде чи не найбільшим лобістом якомога швидшого вступу України до ЄС, чи до НАТО і так далі, – прогнозує Михайло Подоляк.

Як вважає радник глави ОПУ, на скандальні заяви угорського прем'єра не потрібно звертати увагу, адже вони не мають жодного впливу ані на колегіальні, ані на колективні рішення офіційного Брюсселю.

Що важливо розуміти, влада ЄС уже давно вирішала, що колись Україна обов'язково стане невіддільною частиною Європи як з безпекової, так і з економічної та фінансової точки зору.

Що раніше Орбан говорив про вступ України до ЄС

Прем'єр Угорщина робить усе можливе, щоб заблокувати вступ нашої країни у Євросоюз.

Нещодавно він почав стверджувати, що члени країни "не можуть уникнути питання, чи можуть вони серйозно розглянути питання про членство країни, яка перебуває у стані війни".

Ми не знаємо, наскільки велика територія цієї країни, оскільки війна все ще триває, ми не знаємо, наскільки велике її населення, оскільки вони тікають. Прийняти країну в ЄС, не знаючи її параметрів. Це було б безпрецедентно, – цинічно заявив Віктор Орбан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?