Орбан заявив пропагандисту Такеру Карлсону про неможливість перемоги України у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Орбан заявив пропагандисту Такеру Карлсону про неможливість перемоги України у війні

Орбан заявив пропагандисту Такеру Карлсону про неможливість перемоги України у війні
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан знову повторив кремлівську пропаганду, заявивши в інтерв’ю проросійському пропагандисту Такеру Карлсону, що Україна не переможе у війні проти РФ, а Захід повинен укласти “угоду” з Москвою.

Джерело: Bloomberg

Орбан знову закликав до угоди між Заходом та РФ

На думку Орбана, західні країни повинні укласти «угоду» з президентом Росії Володимиром Путіним щодо нової архітектури безпеки України. Ця угода, на думку Орбана, не повинна включати ні повернення Криму, ні членство в НАТО.

Він сказав колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону, що Україна перебуває на шляху програшу у війні, тому що її чисельно переважають російські війська.

Ми повинні укласти угоду з росіянами щодо нової архітектури безпеки, щоб забезпечити безпеку та суверенітет для України, але не членство в НАТО, - сказав він.

Орбан заявив, що повернення Криму є «абсолютно нереалістичним».

У США існує думка, що Україна виграє цю війну. Це не схоже на правду. Це брехня! Це не просто непорозуміння, це брехня. Це неможливо! Усі, хто займається політикою, розуміють логіку, цифри, дані — знають, що це неможливо. Це є трагедія для України. У них закінчаться солдати раніше, ніж у Росії.

Він також сказав, що найкращим шансом для миру є повернення колишнього президента США Дональда Трампа до влади та припинення військової підтримки України.

Орбан переконаний, що якщо будь-яка західна країна надішле на допомогу Києву свої війська, негайно розпочнеться Третя світова війна.

Позиція Орбана щодо вторгнення РФ в Україну

Віктор Орбан неодноразово намагався заблокувати допомогу ЄС Україні, відмовився допомогти Києву зброєю та заявляв, що контрнаступ України приречений на провал.

Угорський лідер назвав Путіна моделлю, на якій він побудував те, що він називає «неліберальною демократією», яка суперечить мультикультурним цінностям ЄС.

Уряд Орбана також не розривав угоди з Росією щодо енергетики, забезпечення поставок газу та продовження будівництва атомної електростанції під керівництвом Росії, не зважаючи на застереження деяких союзників ЄС і НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?