Орландо Блум назвав головну проблему у стосунках з Кеті Перрі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Орландо Блум назвав головну проблему у стосунках з Кеті Перрі

Орландо Блум назвав головну проблему у стосунках з Кеті Перрі
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Орландо Блум доволі часто шокує своїх відданих фанатів відвертими та неочікуваними зізнаннями. Так, нещодавно він розповів про головну проблему у стосунках зі своєю дружиною Кеті Перрі. Блум звернув увагу на те, що вони з коханою нещодавно стали батьками — у пари народилася донька. Актор зізнався, що через це сексу у їхньому житті стало менше, передає ONLINE.UA з посиланням на видання  The Guardian.

Лише кілька днів тому іноземні журналісти дізналися, що Орландо та Перрі таємно одружилися. Закохані неодноразово переносили весілля через карантин і тепер вирішили вже не чекати й зареєструвати свої стосунки. Попри те, що молоді батьки ці чутки не підтвердили і не спростували, Блум вирішив поділитися іншими сенсаційними зізнаннями. Актор звернув увагу на те, що народження немовля змінило пріоритети в житті знаменитої пари. Тепер Перрі та Блум більшість часу приділяють саме крихітці. На питання, наскільки часто вони займаються сексом, актор відповів, що його дуже мало.

"Сексу в нас недостатньо, адже нещодавно народилася дитина", – відверто відповів Орландо Блум.

Варто зазначити, що зірка "Піратів Карибського моря" вже не вперше розповідає подробиці свого інтимного життя. Рік тому під час одного з інтерв'ю актор розповів, що протягом 6 місяців утримувався від статевого життя, поки не зустрів Кеті Перрі. За словами зірки, подібний досвід допоміг йому змінити ставлення до жінок. Однак це було шкідливим для його здоров'я, тому радити таку практику іншим він відмовляється.

Не можна також не згадати про те ,що й сама Кеті Перрі не соромиться ділитися з фанатами своїми секретами. Так, нещодавно співачка розповіла, що ледь не вчинила самогубство. За словами красуні, 3 роки тому вона впала в депресію, причиною якої став розрив з бойфрендом Орландо Блумом та відсутність нової хвилі популярності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?