Орландо Блум після поїздки на Донбас поділився думками про дітей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Орландо Блум після поїздки на Донбас поділився думками про дітей

Орландо Блум після поїздки на Донбас поділився думками про дітей
Джерело:  ЮНІСЕф

Відомий голлівудський актор Орландо Блум, який в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ відвідав Східну Україну, заявив, що діти Донбасу заслуговують на світле майбутнє.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-реліз, розміщений на своєму сайті ЮНІСЕФ.
"Блум відвідав навчальні класи, що потрапили під обстріл лише в 3 км від передової лінії конфлікту, який почався понад 2 років тому. Близько 580 тис. дітей потребують термінової допомоги та понад 230 тис. дітей змушені були покинути свої будинки. Майже кожна п'ята школа або дитячий садок в регіоні були пошкоджені або зруйновані і близько 300 тис. дітей потребують термінової підтримки в продовженні їх навчання", - йдеться в прес-релізі.
Також повідомляється, що фонд надав допомогу у відновленні 57 шкіл, передав дітям сотні тисяч підручників, надав психологічну підтримку і організував для них додаткове навчання.
Орландо Блум також розповів про відвідини Донбасу:
"Освіта дає дітям в Східній Україні цеглинки для відновлення своїх життів в обстановці безпеки і підтримки. Кожна дитина, яка опинилася у надзвичайній ситуації гуманітарного характеру, заслуговує шансу на світле майбутнє", - підкреслив голлівудський актор.
У ЮНІСЕФ відзначили, що на Всесвітньому гуманітарному саміті в Стамбулі, який відбудеться через 3 тижні, буде заснований новий фонд "Освіта не може чекати" (Education Can not Wait), спрямований на забезпечення доступу дітей в надзвичайних ситуаціях до освіти. Планується, що фонд зможе зібрати $4 млрд для того, щоб охопити 13,6 млн дітей протягом 5 років і 75 млн дітей - до 2030 року.
Нагадаємо, голлівудський актор Орландо Блум в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ 27 квітня відвідав Святогірськ, Слов'янськ і Краматорськ. Пізніше його побачили в одному з магазинів Харкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?