"Ось це для нас Росія": український посол влаштував демарш російському депутату
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ось це для нас Росія": український посол влаштував демарш російському депутату

"Ось це для нас Росія": український посол влаштував демарш російському депутату
Джерело:  online.ua

Посол України у Грузії Ігор Долгов на знак протесту покинув виступ президента Міжпарламентської асамблеї православ'я, російського депутата Сергія Гаврилова, передає ONLINE.UA з посиланням на Публічну дипломатію України від МЗС.

"Я буду коментувати лише бажання ортодоксальної церкви України. Всі українці хочуть власної церкви, і те, що ми знаємо і що отримали – це жорсткий опір з боку Москви", – заявив Долгов 19 червня.

У нього поцікавилися, як би він оцінив той факт, що Росія є головою Міжпарламентської асамблеї православ'я, посол України зазначив, що це рішення залежить від членів організації.

"Росія окупувала територію України і продовжує воювати і сьогодні. Сьогодні у нас один загиблий і четверо поранених військових. Ось це для нас Росія. Християнська релігія і церква - це мирне існування, а не окупація територій. От і все. У мене більше немає коментарів", – додав він.

Нагадаємо, що 19-22 червня в Грузії проходить сесія 26-ї Генеральної асамблеї Міжпарламентської асамблеї православ'я, в рамках якої Грузію відвідало близько 100 делегатів із 25 країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада США розповіла, чого чекає від РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?