Влада США зізналася, чого чекає від Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада США зізналася, чого чекає від Кремля

Влада США зізналася, чого чекає від Кремля
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що хотів би провести зустріч з російською стороною та обговорити вирішення конфлікту на Донбасі. Дипломат наголосив що поки не бачить прагнення Москви до вирішення проблеми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Сенату.

"Я хотів би провести зустріч з моїми російськими колегами в недалекому майбутньому, але я поки не знаю, в якому форматі це можливо. Я згоден зустрітися з ними, щоб обговорити подальші кроки, якщо Росія серйозно захоче домогтися прогресу", – мовиться в заяві Волкера на Сайті сенату США. Ми сподіваємося, що Росія обере мир (в Україні) і працюватиме з нами над припиненням бойових дій", – додав Волкер.

Дипломат також зазначив, що Росія, на відміну від України, не намагається імплементувати (втілити в життя) мінські домовленості.

США підтримують роботу щодо вирішення української кризи в нормандському форматі, на рівні ОБСЄ та Тристоронньої контактної групи.

"На жаль, Росія в останні 18 місяців не рухалася вперед і не висловлювала інтересу до прогресу", - каже Волкер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський політолог пояснив, чому Зеленський зможе переграти Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?