Зеленський переграє Путіна: в Росії шокували сміливим зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський переграє Путіна: в Росії шокували сміливим зізнанням

Зеленський переграє Путіна: в Росії шокували сміливим зізнанням

Російський політолог та журналіст Гліб Павловський вважає, що новообраний президент України Володимир Зеленський доволі вдало відповів російському президенту Володимиру Путіну на рішення видавати паспорти жителям окупованих територій, оскільки в цьому обміні заявами очільнику Кремля не вдасться "перетролити" Зеленського.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".

Експерт, коментуючи цей обмін заявами, наголосив, що Путін намагається перейти на тролінг. Натомість у відповіді Зеленського присутня лише іронія – "і це важливо".

"На цьому шляху він не перетролить Зеленського, це небезпечно для Путіна, а не для Зеленського. І ось це шоу, яке збираються показати, я думаю, це теж помилковий варіант. Помилковий для Кремля", - каже Павловський.

Окрім того, він також додав, що наразі "усі переваги на боці Зеленського". Експерт зазначає, що "у Кремлі забувають, що путінська більшість – це насправді аудиторія Comedy Club і схожих програм".

Окрім того, Павловський вважає, що "Путін абсолютно не має на увазі, що за паспортами слідує якась програма переселення людей сюди". Насправді оцей "папірець" про спрощення процедури отримання громадянства дуже мало дає, однак жителі окупованих територій на нього погоджуватимуться. У цьому, на думку політолога, немає жодного сумніву.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий президент України Володимир Зеленський зробив різку заяву у відповідь на ініціативу Путіна спростити механізм отримання російських паспортів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?