Ось це патріот: соцмережі киплять через подвійне громадянство Насірова
Категорія
Події
Дата публікації

Ось це патріот: соцмережі киплять через подвійне громадянство Насірова

Ось це патріот: соцмережі киплять через подвійне громадянство Насірова
Джерело:  online.ua

У мережі надали підтвердження заявою одного з антикорупційних прокурорів, що у затриманого голови ГФС України Романа Насирова є громадянство Великобританії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і народного депутата Мустафи Найєма.
Читайте також: Обкололи хлопчика: Насиров насмішив мережу новим заявою
"Довідка про наявність у Романа Насирова громадянства Великобританії з травня 2012 року. Це вже не таємниця слідства. Крім того, що це вже офіційний документ, це ще і важливий аргумент на користь нашої акції під Солом'янським судом. Сподіваюся, що суд врахує цей документ при прийнятті запобіжного заходу усуненому чолі фіскальної служби", - написав Найєм та надав копію довідки Національного кримінального агенства Великобританії.


 "У Насирова есть и британское гражданство. Хотя,что это меняет? и так понятно,что ему есть куда бежать", - написала в Twitter журналистка Кристина Бердынских.
Раніше про наявність у глави ГФС британського та угорського громадянства повідомив нардеп Андрій Журжій. Громадянство Великобританії у Насирова підтвердив прокурор САП.
Додамо, що сам Насиров під час засідання суду за визначенням йому запобіжний захід спростував наявність громадянства Великобританії та Угорщини.
В соцмережах бурхливо обговорюють новину про громадянство Насірова.
"Пишаюся Насіровим. Громадянин Угорщини, Британії але все одно обрав Україну для розвитку і реформування. Спасибі тобі патріот!", - написав блогер Дядько Саша.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насирова підозрюють в пособництві втікача нардепу Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько 2 млрд грн.
У Солом’янському райсуді Києва проходить засідання щодо вибору запобіжного заходу затриманому Насирову. 6 березня у поліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що будівля суду замінована. Незабаром після приїзду і інспекції експертів, засідання продовжилося.
Також суд знову відмовив адвокатам у проведення судмедекспертизи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?