Осадча розповіла, як почалися їхні стосунки з Горбуновим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Осадча розповіла, як почалися їхні стосунки з Горбуновим

Осадча розповіла, як почалися їхні стосунки з Горбуновим
Джерело:  ТСН

Відома українська телеведуча  Катя Осадча, яка офіційно розсекретила роман з колегою Юрієм Горбуновим, поділилася їх історією кохання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт  телеканалу "1 + 1".
Стосунки пари зав'язалися на роботі, адже Осадчу і Горбунова пов'язують кілька телевізійних проектів.
За словами телезірки, їх почуття зародилися на знімальному майданчику вокального телешоу "Голос.Діті-2".
Читайте також: Осадча, яка нещодавно народила, поділилася зворушливим фото
"Перша симпатія виникла на телевізійної майданчику. Але оскільки проект знімається час від часу і між зйомками (від "сліпих прослуховувань" до прямих ефірів) проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали дзвонити один одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі, дружні стосунки", - зізналася Осадча.



Юрій Горбунов та Катя Осадча
Горбунов, якому  Осадча народила 18 лютого сина, також прокоментував відносини з телезіркою:
"Ми не особливо приховували наші стосунки, але і афішувати нічого не збиралися. До речі, не збираємося це робити і далі, тому що сім'я і щастя люблять тишу. Але оскільки у нас має з'явитися дитина, то, звичайно, ми хочемо, щоб всі все знали і розуміли. Хочемо сказати, що це плід любові, бажана і дуже очікувана дитина. Тому, ось, констатуємо факт", - говорив раніше Горбунов.
Як повідомляв ONLINE.UA,  ведучі "Голосу країни-7" Юрій Горбунов та Катя Осадча, чутки про роман яких ходять давно, нарешті перестали приховувати свої стосунки, а також зізналися, що офіційно стали чоловіком і дружиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?