Відома українська пара розсекретила свої стосунки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська пара розсекретила свої стосунки

Відома українська пара розсекретила свої стосунки
Джерело:  Viva!

Ведучі "Голосу країни-7"  Юрій Горбунов та Катя Осадча, чутки про роман яких ходять давно, нарешті перестали приховувати свої стосунки, а також зізналися, що офіційно стали чоловіком і дружиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Viva!.
Нагадаємо, 18 лютого 2017 року Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками. Буквально за тиждень до народження сина популярні телеведучі дали ексклюзивне інтерв'ю виданню, в якому відверто розповіли про найпотаємніше.
Читайте також: Каті Осадчій знайшли заміну у "Світському житті": опубліковані фото і відео
"Градус суспільного інтересу до нашої парі вже настільки підвищився, що ми зрозуміли: пора розставити всі крапки над "і", - прокоментували своє рішення Осадча та Горбунов.
Відзначимо, до сих пір українські телеведучі тримали у таємниці свої відносини. Крім того, Осадча не коментувала і вагітність, а також не називала батька свого новонародженого сина,  який на днях з'явився на світ в одній зі столичних клінік.
"Тільки лише тому, що запит наших глядачів досяг максимуму, вже в Google цікавляться нашими відносинами, ми вирішили про них розповісти: наша дитина буде народжений в офіційному шлюбі", - заявила пара.
За інформацією видання, на момент виходу нового номера Viva! (28 лютого) Катя Осадча та Юрій Горбунов вже стали законними чоловіком і дружиною.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Катя Осадча, яка 18 лютого вдруге стала мамою, розповіла, як пройшов перший тиждень після пологів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?