Осадча та Горбунов засвітилися разом на сімейному святі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Осадча та Горбунов засвітилися разом на сімейному святі: з'явилося відео

Осадча та Горбунов засвітилися разом на сімейному святі: з'явилося відео
Джерело:  Instagram

Відомі українські телезірки і  незмінні ведучі популярного вокального шоу "Голос країни" Катя Осадча та Юрій Горбунов, чутки про роман яких ходять в мережі, відсвяткували разом Старий Новий рік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram подруги Осадчої.
Незважаючи на те, що Катя Осадча та Юрій Горбунов офіційно не підтвердили свої відносини, шанувальники впевнено вважають їх парою і, навіть, називають його ймовірним батьком її майбутньої дитини.
Читайте також: Українська співачка підтвердила вагітність Осадчої: опубліковано відео
Подруга Каті Осадчої, власниця агентства Ultra Promotion, Ірина Ковальчук опублікувала у своєму мікроблозі відео, на якому можна побачити, як Катя і Юрій разом з друзями сидять за святковим столом і співають щедрівку.


У свою чергу, телеведуча розмістила в своєму Instagram знімок з цього торжества, на якому позує біля вікна в національному костюмі.


Нагадаємо, 33-річна Катя Осадча виховує 14-річного сина Іллю від першого шлюбу з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком.
У 46-річного Юрія Горбунова, який був у шлюбі з артисткою балету, хореографом Людмилою, дітей немає. Телеведучий виховував її дочку - Ксенію.
Як повідомляв ONLINE.UA,  напередодні Нового року, Осадча похвалилася в своєму веб-журналі своєю новорічною ялинкою. Так, серед ялинкових прикрас була одна, яка і викликала знову розмови про вагітність телезірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?