Особливий день - в партії Зеленського відбулися гучні призначення
Категорія
Політика
Дата публікації

Особливий день - в партії Зеленського відбулися гучні призначення

Особливий день - в партії Зеленського відбулися гучні призначення
Джерело:  online.ua

У неділю, 14 червня, в президентській партії "Слуга народу" відбулися гучні призначення. Вища рада партії призначила Миколу Тищенка главою партійного осередку в Києві, а Олександра Дубинського - в Київській області. Тищенко заявив, що для нього це особливий день, а Дубинський запевнив, що виконає поставлене завдання Зеленського, який доручив, щоб Київська область показала високий результат партії по всій країні на майбутніх місцевих виборах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу президентської партії.

"Для мене сьогодні особливий день - я очолив київський осередок партії «Слуга народу». Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго. Ми були, є і будемо відкритими для киян і для всіх тих, хто хоче будувати нову і сильну Україну і по-справжньому європейський Київ. Для мене це велика честь",- зазначив Микола Тищенко.

Членами міської ради партійної організації міста Києва стали Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Анна Бондар, Мар'яна Безугла, Людмила Буймистер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

Членами ради Київської обласної партійної організації стали Артем Культенко, Артем Ковальов, Влад Ковалевський та Алла Арешкович.

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко раніше підкреслював, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів, які в Україні заплановані на 25 жовтня 2020 року.

"Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв'язок з громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з жителями кожного регіону. Ми не будемо спускати готові рішення з Києва, а будемо лише допомагати місцевим жителям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом! " - пояснив Корнієнко завдання нових лідерів партії, яких призначили в регіонах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Микола Тищенко опинився в гучному скандалі  в період карантину в Україні. Його ресторан спіймали на порушенні карантинних обмежень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?